MMA toimii jäsentensä ammatillisena etujärjestönä, valvoo ja kehittää jäsenten yhteiskunnallisia, taloudellisia ja ammatillisia etuja, kehittää jäsenten ammattitietoja ja -taitoja.

 

MMA:n jäsenet ovat muuhun työelämään nähden usein poikkeuksellisten toimenkuviensa kanssa suurten paineiden alla, ja siksi on MMA tarjoaa jäsenilleen työpsykologipalvelua. Ideana on tarjota apua toiveiden ja todellisuuden yhteensovittamisessa. 

Tavoitteenani on mahdollistaa konkreettista muutosta jo heti ensimmäisellä tapaamisella. Kuuntelen ensin sinua tarkasti ja teen havaintoja käyttäytymisestäsi sekä tarinastasi, jota kerrot. Teemme vastaanoton aikana harjoituksia, ja määritämme sinulle sopivat jatkoaskeleet.

Vastaanotto toteutetaan tietoturvallisen etäyhteyden avulla. Myös puhelinyhteys onnistuu tarvittaessa. Varaathan vastaanottoa varten muistiinpanovälineet, jäsennumerosi, etäyhteyttä varten internetyhteyden web-kameralla sekä rauhallisen paikan. Voit testata yhteyttä etukäteen.

45 minuutin vastaanottoajat ovat maanantaisin klo 14-18. Ohjausta voi saada jäsenpalveluna 1-2 kertaa vuodessa. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus ostaa palvelua omakustanteisesti 69 euroa + alv. 24%. Nämä kerrat ostat suoraan työpsykologilta.

Ajan voi peruuttaa 24 tuntia ennen varattua aikaa. Sen jälkeen peruutetusta tai käyttämättömästä ajasta peritään 85 euroa. Alla olevan ajanvaraustoiminnon takaa saat tarkemmat lisätiedot.