VIESTI RY ON VIESTINNÄN ASIANTUNTIJOIDEN AMMATTIJÄRJESTÖ, JOKA TARJOAA JÄSENILLEEN MUUN MUASSA TYÖSUHDE- JA PALKKANEUVONTAA, URASPARRAUSTA JA tämän sivuston kautta myös työPSYKOLOGIPALVELUITA. 

 

Jos olet Viesti ry:n jäsen ja sinulla on liitolta saamasi salasana, niin voit kääntyä puoleeni työelämän tai työhyvinvoinnin haasteissa. Voit varata vastaanottoajan, joka toteutetaan tietoturvallisen etäyhteyden avulla. Myös puhelinyhteys onnistuu tarvittaessa.

Olen vanhempainvapaalla vuodenvaihteesta 8.2 asti, jona aikana en ota jäseniä vastaan muutoin kuin äärimmäisen tarpeen edessä erikseen sovittuna. Muutoin ajanvaraus tapahtuu alla olevien ohjeiden avulla. Saat alla olevan ajanvaraustoiminnon takaa tarkemmat lisätiedot.

Mikäli voisit hyötyä työyhteisötason työstä, koulutuksista, valmennuksista tai konfliktien selvittämisestä, niin ota yhteyttä alinna olevan yhteydenottolomakkeen avulla.

 

Kirjaudu sisään salasanallasi tästä:

Esimerkkejä etävastaanoton anonyymisti kerätyistä ja luvalla julkaistavista palautteista. Kysymys: Mikä toimi?

Jäsen A

"Läsnäolon tuntu ja keskustelun vieminen eteenpäin hienovaraisesti sekä uusien näkökulmien löytäminen ja ratkaisumallien tarjoaminen. 

Sait minut tarkastelemaan keskustelun kohteena ollut tilannetta uusista näkökulmista ja tutkimaan omaa toimintaani ulkopuolisen perspektiivistä. Mikään ei tuntunut pakotetulta, vaan pienin kysymyksin, tietoiskuin ja tehtävin ohjasit minua miettimään, miten voisin toimia toisin – tai paremmin – tulevaisuudessa. Minulle jäikin tunne, että todella kuuntelit ongelmaani ja hait siihen aktiivisesti ratkaisuehdotuksia. En odottanut, että puhelinkeskustelu voisi tuntua näin vapautuneelta, ja hyödyin keskustelusta enemmän kuin etukäteen arvelin."

Jäsen B

"Sain työpsykologilta käyttöön erinomaisia harjoituksia, jotka auttoivat hahmottamaan omia haasteita perspektiivistä ja käsittelemään niitä. Tuntui todella hyvältä puhua ammattilaisen kanssa, sillä asioihin pystyy silloin suhtautumaan paljon ratkaisukeskeisemmin kuin kavereiden tai kollegoiden kanssa jutellessa. Tämä on aivan todella hieno asia, kiitos, että Viesti järjestää tämän mahdollisuuden!"

Jäsen C

"Todella hyvä ja rauhallinen ote keskusteluun - tunnen että minut kohdattiin yksilönä ja tulin kuulluksi. Ajatuksia herättäviä kysymyksiä ja käytännön vinkkejä, 45min täydellistä läsnäoloa jätti mieleen paljon positiivista työstettävää."

 

Yhteydenotto koulutus-, konsultointi- ja kriisipalveluita varten

Etu- ja sukunimi *
Etu- ja sukunimi