Olin tänä kesänä Viisas elämä -messuilla sattumalta osallistujana Tampere-talolla. Tapahtuma muistutti isoja festareita, jossa keskiössä on henkinen kasvu ja kirjavien hoitomuotojen markkinointi. Vaikka osa hoidoista onkin lähinnä huuhaata mikä herättää aina vähän vaikeita tunteita, niin oli upeaa nähdä niin paljon tietyn lämmön ja positiivisen ajattelun yhteen kokoamia ihmisiä ja siksi ajattelin, että voisi olla kiva pitää oma workshoppi siellä jonain päivänä. 

Nyt siihen tuli mahdollisuus ja olen menossa Järvenpäähän kertomaan hyväksymis- ja omistautumisterapiasta käyttökelpoisella tavalla. Sinne on tulossa lukuisa joukko mielenkiintoisia puhujia kuten Aku Kopakkala, Esko Valtaoja ja Aleksi Litovaara. Toisin kuten moni muu tapahtuma, tämä perustuu pitkälti vapaaehtoisuuteen ja lippujen hinnat ovatkin 0-18e. 

Suosittelen harkitsemaan messuja, jos kaipaat jotain uutta näkökulmaa vuoteen 2016 tai haluat testata omia käsityksiäsi kymmenien erilaisten ja vapaasti valittavien luentojen muodossa. Harvemmin Suomessa on saumaa päästä kuulemaan niin monien erilaisten asiantuntijoiden tiivistävän oman osaamisensa näppärään pakettiin kuin tässä. Voit tsekata lisää täältä: 

http://www.viisaselamamessut.fi/ 

Comment