Maaret Kallio on psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti, sosionomi, tietokirjailija ja hieno ihminen. Hän osaa kertoa monimutkaisista asioista yksinkertaisella ja rehellisellä tavalla. Maaret kertoi I Love Me -messuilla 2015 kolmestatoista ajattelun ansasta ja uskon että jokainen osallistuja pystyi tunnistamaan niistä yhden tai useamman omasta elämästään. Minä ainakin sain itseni monesta ansasta kiinni. Onneksi hän kertoi myös tavoista, joilla kiertää ansat. 

 

Esityksen olennaisen voi ehkä tiivistää rakkauden mittaamiseen. Ihmisillähän on todella paljon erilaisia mittareita joilla arvioimme vaikka mitä, mutta arvioimmeko rakkautta elämässämme huolellisesti? Tulemmeko rakastetuksi? Teemmekö merkityksellisiä asioita, jotka tekevät elämästä arvokkaan elämän? Seuraavan kerran kun teet jotain, niin voisitko pohtia sen teon vaikutusta rakkauden mittarilla ja minkä tuloksen siitä saisit?

 

www.maaretkallio.com

http://www.hs.fi/blogi/lujastilempea/a1442374428154

http://www.hs.fi/blogi/lujastilempea/a1305963224986?jako=af6ef63d579a4b9daed5ba25ddc14d4

 

2 Comments