Henkilöarvion prosessikuvaus, esimerkki

Hyvin suunniteltu on puoliksi toimitettu. Laadukas henkilöarviointi on minulle henkilökohtaisesti kunnia-asia, ja sen kaava kulkee näin:

1. Tehtävän vaatimusmäärittely: Ideaalikandidaatin profiilin määritys sisältää työnkuvan arvioinnin, tehtävän vaatimusten läpikäynnin ja tehtävässä menestymisen kannalta olennaisten ominaisuuksien tunnistamisen. 

2. Henkilöarviointi: Luottamuksellinen yhteydenotto, testaus ja simulaatio. Testaus tapahtuu sekä etänä että haastattelun aikana. Haastattelu tapahtuu joko Helsingin keskustassa tai tietoturvallisen videoyhteyden avulla. Simulaatioksi valitaan jokin yhdessä esimiehen kanssa määritelty, paineistava ja työelämälähtöinen harjoitus.

3. Palaute avainhenkilöille: Kirjallinen ja suullinen kuvaus hakijan vahvuuksista ja kehitysalueista tehtävään nähden 

Jokainen tekemäni henkilöarviointi on luottamuksellinen, aitoa lisäarvoa tuottava ja tehokas. Saat tulokset 3-4 arkipäivän sisällä haastattelusta. 

Annan jokaiselle henkilöarvioidulle henkilökohtaisen palautteen.

Hinta: 850 € + alv / arviointi, sis. tilat ja matkat Helsingissä. 

 

Haluaisitko ilmaisen esimerkkiraportin näytteeksi? Ota rohkeasti yhteyttä alta tai suoraan 0503283840, niin katsotaan tilannettasi tarkemmin.

Etu- ja sukunimi *
Etu- ja sukunimi

Työkaluina käytän cut-e:n online -arviointimenetelmiä sekä videohaastatteluiden osalta tietoturvallista, Skypeäkin helpompaa doxy.me:tä. 

Toimitan laatua.